Panel Diellor BRAUN

Specifikat

 • Bolier  çeliku  me  mbështjellje   speciale  (me  trashësi  3 mm  e  testuar  në  20 Bar).
 • Shkëmbyesi  i  nxehtësisë  (veshja )  prej  çeliku  të  posaçëm (1.5mm  trashësi ).
 • Izolim  i ngrohësit  të  ujit  ( Poliurethan  50 mm , 40 kg / m3 ).
 • Veshja  e  jashtme  e  përbërë  me  çelik , mbrojtje  e  veçantë  ndaj  korrozionit  ose  çelik  INOX  304 L  antimagnetik , shumë  rezistent  ndaj  rrezeve  ultraviolet  të  diellit , në  klimë  të  lagësht  dhe  në  zonat  bregdetare  ( 0.5 mm trashësi) .
 • Valvula  sigurie  ( 3 Bar) .
 • Rezistenca   elektrike  me  termostat ( 1.5- 4 kw).
 • Anoda  magnezi  për  mbrojtje ndaj  korrozionit .
 • Dalje  me  ujë  të  nxehtë   Ø22 .
 • Hyrje  e  ujit  të  ftohtë  ( nga  rrjeti  i  furnizimit  me  ujë  ) Ø22  me  siguri  trysnie  10 Bar .
 • Valvula  sigurie  me  qark  të  mbyllur .
 • 5  vite  garanci .

Seria e xhamave  Navi   PLUS

Inxhinieria  e  avancuar  e kombinuar  me  estetikë  të  lartë , ofron  një  performancë   maksimale , besueshmëri  dhe  dizajn  modern .  Seria e panelit diellor  NAVI +  dallohet  për  forcën  ekstreme mekanike  dhe  termike  ,  duke  ofruar  hidroizolim  absolut  dhe  eleminon  çdo  humbje  të  nxehtësisë për  shkak  të  ndërtimit  homogjen  , duke  e  përmirësuar  produktin  nr.1 në  renditjen  botërore.

Navi +

 • Sipërfaqe  absorbuese  alumini .
 • 3 përmasa  që  variojnë  nga  1.5 m2  deri  në  2.5 m2.
 • Sistemi  i  instalimit  me  fije  të  qëndrueshme  të  brendshme .
 • I  lehtë  në  transport  dhe  instalim .
 • Teknologji  e  avancuar  kundër  korrozionit  dhe  lagështirës .
 • Xhama  të  sigurt  me  përshkueshmëri  të  lartë .
 • Saldim  me  lazer .