Panele Diellore &
Sisteme Kondicionimi

Kompania përbëhet nga punonjës tepër të aftë dhe të kualifikuar të cilët kryejnë punën me profesionalizëm dhe përkushtim.

ELIO KLIMA është distributor i autorizuar për panelet diellore: Megasun, Ekotherm, Braun dhe Assos në Shqipëri.

Misioni ynë është komforti dhe rehatia juaj, duke ofruar një gamë të gjerë shërbimesh dhe produktesh të çertifikuar sipas standarteve Evropiane në fushën e paneleve diellore dhe sistemet e kondicionimit.

Diferenca jonë theksohet nëpërmjet produkteve që ne ofrojmë, sepse u kemi qenë dhe u jemi besnikë klientëve dhe kënaqësisë së tyre.

ELIO KLIMA ofron për ju panele diellore të markës MEGASUN, EKOTHERM , BRAUN , ASSOS dhe kondicionerët që i përkasin markave DAIKIN, AUFIT,të cilat janë markat më të njohura në mbarë botën.

Disa gjera rreth nesh

ELIO KLIMA është një kompani e themeluar në vitin 2008 e cila ofron panele diellore dhe sisteme kondicionimi të një cilësie shumë të lartë dhe efikase për të bërë diferencën. Cfare na diferencon theksohet nëpërmjet produkteve që ne ofrojme dhe sherbimit që kemi ofruar duke u qendruar besnikë klientëve dhe kënaqësisë së tyre. Puna jonë konsiston në arritjet e shtimit të klientëve të kënaqur duke krijuar një partneritet të fortë dhe afatgjatë me ta.

RRETH NESH

ELIO KLIMA ofron për ju panele diellore të markës MEGASUN, EKOTHERM , BRAUN , ASSOS dhe kondicionerët që i përkasin Markes lider ne treg DAIKIN, AUFIT të cilat janë markat më të njohura në mbarë botën. Produktet tona janë zgjedhja e duhur si për ndërtesa rezidenciale ashtu edhe për ndërtesa komerciale. Në kompaninë tonë do të gjeni zgjidhje në çdo kohë për kërkesat tuaja. Qëllimi ynë është të plotësojmë nevojat e klientëve duke u bazuar gjithmonë edhe në raportin cilësi-çmim. ELIO KLIMA është distributor i autorizuar për panelet diellore : Megasun, Ekotherm , Braun dhe Assos në Shqipëri.

MISIONI

Misioni ynë është komforti dhe rehatia juaj , duke ofruar një gamë të gjerë shërbimesh dhe produktesh të çertifikuar sipas standarteve Evropiane në fushën e paneleve diellore dhe sistemet e kondicionimit. Inovacioni në dizajnin e produkteve si dhe specifikat e ndryshme dominojnë tregun duke bërë diferencën. Të ofrojmë shërbime cilësore që tejkalojnë pritshmëritë e klientëve tanë të nderuar . Të ndërtojmë marrëdhënie afatgjata me klientët nëpëmjet besimit dhe risive të biznesit tonë.

STAFI

Kompania përbëhet nga punonjës tepër të aftë dhe të kualifikuar të cilët kryejnë punën me profesionalizëm dhe përkushtim . Stafi jep rekomandimet e nevojshme për të plotësuar kërkesat e klientëve . Fokusi drejt cilësisë dhe bashkëpunimi janë veçoritë që na dallojnë nga konkurrenca .