MSZ-HR

Kompakt, dhe performancë të lartë si në njësinë e brendshme dhe të jashtme. Teknologji e avancuar Inverter për kursimin e energjisë dhe komfort në gjithë ambientin tuaj.

Kapaciteti në kW

Dizenjo e thjeshtë

Panel i sheshtë në pjesën e përparme të njësisë së brendshme.

Dizenjo e thjeshtë kombinon me arredimin e dhomave.

A++/A+ në rankun e energjisë

Të gjithë modelet e serisë në kapacitetet 25 te 50 janë të klasës A++ në ftohje dhe A+ në ngrohje.

I qetë

Operacioni është aq i qetë sa ju do harroni që kondicioneri është ndezur.

Refregjerant R32

Përdorimi i gazit ftohës R32 bën që kondicioneri MSZ-HR të ketë potencial të ulët të ndotjes së ambientit.

Sistem kontrolli Wi-Fi

Ju prezantojmë me një njësi të brendshme moderne, kompakte dhe me zhurmë shumë të ulët gjatë performimit. Jo vetëm që janë zgjidhja perfekte për instalimet në dhomat e vogla, por në të njëjtën kohë kursejnë energji, pasi japin mundësinë e zgjedhjes se kapacitetit optimal për çdo dhomë. Këto seri janë renditur ne klasat A++/A+ në kursimin e energjisë.