MSZ-EF

Krijuar për të plotësuar dekorin modern kudo që instalohet. Kondicioneri Kirigamine Zen janë të disponueshme në tre ngjyra. Një dizenjim elegant dhe ngjyra që i përshtaten çdo lloj dekori , murale cilësore dhe dimensione kompakte . Një stil  unik  i  kombinuar me performancë   teknologjike të lartë.

Kapaciteti në kW

Stil dhe Kombimim 

Njësia e brendshme murale është e pajisur me një kornizë me ngjyrë argjendi që shpreh stil dhe sofistikim.

Konsumi i ulët, përformanca e lartë dhe qetësia, të gjitha të kombinuara së bashku e bëjnë këtë njësi, zgjidhjen më të mirë për ambientet e brendshme, si  për dekor ashtu dhe për komfort.

Operim efiçent i energjisë

Të gjitha modelet e kësaj serie kanë shkallë të lartë të kursimit të energjisë elektrike. Të ofruara në një sërë kapacitetesh dhe  modelesh instalimi, aplikimi i këtyre serive premton një zgjidhje ideale për çdo përdorues.

Gjatë gjithë ditës komfort dhe qetësi

Teknologjia e avancuar e “Metodës së qetë” në shpejtësinë e ventilatorëve, mundëson operim shumë të qetë deri në 21dB për modelet EF 18/22/25/35. Ky tipar i bën seritë Kirigamine ZEN, ideale për tu përdorur.

Njësi të jashtme për zonat e ftohta

Njësitë e jashtme split janë tashmë të disponueshme në të dyja llojet, në njësitë standard dhe në njësitë me pajisje ngrohëse. Pajisja ngrohëse është instaluar në çdo njësi për të parandaluar ngrirjen në ambjentet e jashtme të ftohta.

Dizenjo elegante edhe gjatë procesit të punimit

Njësia e brendshme Kirigamine ZEN, ruan formën e saj elegante edhe gjatë procesit të punimit. Ndryshimi i vetëm fizik që ndodh është lëvizja e fletës së daljes së rrymës së ajrit. Si pasojë pamja elegante dhe tërheqëse ruhet edhe gjatë procesit te operimit të njësisë.