MSZ-AP

Po ju prezantojmë njësinë e brendshme MSZ-AP me një dizenjo kompakte dhe performancë të lartë  “A++” si në njësitë e brendshme dhe të jashtme. I japin vlerë të shtuar   arredimi  ambienteve tuaja .Falë  teknologjisë inverter dhe refrigjerantit    ekologjik R32 , ky kondicioner  jo vetëm që ju dhuron momente   të veçanta  relaksi , por në të njëjtën kohë  ju ndihmon të jeni miqësorë me mjedisin .

Kapaciteti në kW

Kursim energjie

Të gjitha modelet e serisë nga 25 tek 50 janë rankuar  “A+++” ose “A++” nga SEER dhe SCOP për ruajtjen e energjisë.

Kompakt & Stil

Klasi 15/20 janë për sisteme multi, ndërsa klasi 25-50 janë prezantuar si single-split dhe sisteme multi.

Komoditet i evoluar

  • Shpërndarje ajri horizontale

  • Fletët e kondicionerit drejtojnë ajrin drejt tavanit për të shmangur pakënaqësinë.

  • Automatike

  • Fletët e kondicionerit në metodën automatike lëvizin majtas, djathtas, lart dhe poshtë duke përdorur pultin.

I qetë

Ndërlidhës Wi-Fi i inkorporuar

Njësia e brendshme është e pajisur me një ndërlidhës Wi-Fi i cili është i inkorporuar brenda njësisë së brendshme. Në këtë mënyrë, jo vetëm që eleminohet instalimi i një ndërlidhësi Wi-Fi, por në të njëjtën kohë ruhet edhe pamja e veçantë dhe elegante duke qenë se ndërlidhësi është i fshehur.